CFR Cluj are de salvat onoarea fotbalului românesc, diseară: Ce urmează după returul cu Steaua Roşie Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj
Marius Şumudică, antrenor CFR Cluj

Parcursul perfect al CFR-ului din campionat, continuat cu victoria din weekend, 1-0 cu FC Argeş, a fost „pansamentul“ de care aveau nevoie ardelenii, după dezastrul de la Belgrad.

Din păcate, eşecul cu 0-4 cu Steaua Roşie, în prima manşă din play-off-ul Ligii Europa, a compromis, aproape în totalitate, şansele de calificare în grupele acestei competiţii în care CFR a evoluat, în ultimele două sezoane, când Dan Petrescu era pe bancă. 

Acum, odată cu apariţia Conference League, a treia întrecere organizată de UEFA, campioana României va „ateriza“ în grupele acestei competiţii. Asta dacă nu va reuşi vreun miracol, în returul cu Steaua Roşie (diseară, ora 21.30, Pro X). E un premiu de consolare destul de important, în condiţiile în care va aduce suma de 2,9 milioane de euro, din partea forului european. Tragerea la sorţi pentru grupele Conference League e programată pentru mâine, de la ora 14.30, la Istanbul. 

Steaua Roşie vine în România, după ce, în weekend, a bifat un succes şi în prima ligă din Serbia: 3-1, acasă, cu Backa Topola. Trupa pregătită de Deja Stankovici (42 de ani) e pe trei în campionat, având 13 puncte după cinci partide.

Pentru CFR urmează un meci capital, după returul cu Steaua Roşie: duminică (ora 21.00) e derby-ul cu FCSB, la Cluj, în etapa a 7-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite