Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială se revoltă: „E circ în Qatar. Cea mai proastă organizare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ivana Knoll (30 de ani), una dintre cele mai populare susținătoare ale naționalei Croației, este prezentă în Qatar, pentru Cupa Mondială 2022. Ea nu s-a abținut și a răbufnit la adresa organizării CM Qatar. Probabil și pentru publicitate, pentru că pe alte canale vin informații potrivit cărora turneul final este destul de bine pus la punct.

Ivana Knoll, o apariție de zile mari pe stadioalele lumii. Foto Instagram
Ivana Knoll, o apariție de zile mari pe stadioalele lumii. Foto Instagram

După ce a atras toate privirile la edițiile din 2014 și 2018 ale Campionatului Mondial de fotbal, Ivana Knoll, supranumită de englezii de la The Sun ”Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, este la Doha, de unde a criticat organizatorii turneului final.

Ivana Knoll a catalogat organizarea Cupei Mondiale drept un ”dezastru” și un ”circ” pentru că apropiații săi nu au primit nici acum Hayya, legitimația necesară pentru a intra la meciuri.

Ivana Knoll susține Croația din orice poziție. Foto Instagram
Ivana Knoll susține Croația din orice poziție. Foto Instagram

E un dezastru. Îmi pare rău pentru cei care nu pot merge la Cupa Mondială din cauza celei mai proaste organizări din istorie. Prietenii mei nici acum n-au primit cardul Hayya, deși au trecut 20 de zile și au bilete pentru toate meciurile. Evident, eu sunt aici, sunt norocoasă că pot încuraja naționala Croației. E clar de ce mulți oameni n-au vrut să vină în Qatar. E un circ”, a transmis Ivana Knoll, pe Instagram, citată de The Sun.

Croația doar egal în meciul de debut la CM Qatar 2022

Croația, vicecampioana en-titre, a debutat miercuri la Cupa Mondială 2022, dar a obținut doar o remiză din meciul cu Maroc, încheiat 0-0. A fost una dintre cele mai anoste partide de până acum de la CM Qatar 2022, chiar dacă pe teren a fost și Luka Modric, câștigător al Balonului de Aur, care a reușit să le ia fața în 2018 celor doi coloși care au dominat fotbalul mondial, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Modric - Perisic - Vlasic, trioul care nu s-a remarcat împotriva Marocului. Foto Getty images
Modric - Perisic - Vlasic, trioul care nu s-a remarcat împotriva Marocului. Foto Getty images

Grupa F, Cupa Mondială 2022, program

23 noiembrie

Maroc - Croația 0-0

Belgia - Canada 1-0

27 noiembrie

Belgia - Maroc, ora 15:00, TVR 1

Croația - Canada, ora 18:00, TVR 1

1 decembrie

Croația - Belgia, ora 17:00, TVR 1

Canada - Maroc, ora 17:00, TVR 2

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite