Ce spune Cătălina Ponor despre accidentare şi cine sunt fetele din echipa naţională de gimnastică a României care vor merge la Mondialele de la Glasgow

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Ponor. Cine
sunt fetele din echipa naţională de gimnastică a României
Cătălina Ponor. Cine sunt fetele din echipa naţională de gimnastică a României

Cine sunt fetele din echipa naţională de gimnastică a României. Cătălina Ponor nu va face parte din echipa României pentru Campionatele Mondiale de la Glasgow, care vor începe în 23 octombrie, din cauza unei accidentări suferite luna trecută.

Cătălina Ponor a fost înlocuită în echipa României cu Andreea Munteanu (medaliată cu aur la bârnă, la Campionatele Europene de la Montpellier), care va fi rezervă, celelalte componente ale lotului fiind Larisa Iordache (medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, multiplă medaliată la Campionatele Mondiale şi Europene), Diana Bulimar (medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, multiplă medaliată la Campionatele Europene), Laura Jurca, Anamaria Ocolişan şi Silvia Zarzu (medaliată cu aur la Campionatele Europene de la Sofia).  

Cine sunt fetele din echipa naţională de gimnastică a României. Mesajul Cătălinei Ponor 

După anunţul oficial privind retragerea din echipă din cauza accidentării, Cătălina Ponor a scris un mesaj pe o reţea de socializare, în care îşi încurajează colegele de lot. "Vă mulţumesc frumos pentru tot sprijinul vostru şi pentru mesajele de încurajare. Din păcate, nu pot să vă ofer veşti bune despre drumul meu către Glasgow, deşi aş fi vrut. Am făcut tot ce se putea şi am luptat până în ultimul moment ca să fiu acolo pentru România, dar ruptura de la Campionatul National a recidivat şi nu îmi va permite să fac acest lucru. Regret nespus, pentru că mi-aş fi dorit din tot sufletul să ajut echipa şi să ascult din nou de pe podium imnul ţării. Voi fi alături de fete şi le voi ţine pumnii. Să lupte aşa cum eu aş fi luptat. Fetelor, merg pe mâna voastră! Hai, România!", a scris Cătălina Ponor pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite