Ce şanse sunt ca Rapid „să dribleze“ retrogradarea: Pustai, discurs realist după ce echipa a jucat ultimul amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii sunt la şapte puncte de salvare, au în faţa lor cinci echipe în lupta pentru „supravieţuire“ şi doar 17 etape la dispoziţie.

În aceste condiţii, Cristi Pustai are rolul lui Tom Cruise în „Misiunea Imposibilă“. Probabil, de aceea, tehnicianul bucureştenilor a avut un discurs echilibrat la Digi Sport, chiar dacă elevii săi au încheiat seria amicalelor cu o victorie.

„Mai avem mult de lucru. Nu ne putem îmbăta cu apă rece. Încă suntem departe de ce trebuie. Noi trebuie să facem multe puncte în retur. Avem un moral bun înaintea începerii campionatului. Ne aşteaptă 17 finale“, a precizat Pustai.

El a prefaţat şi primul meci al echipei sale din retur, cel cu Steaua (duminică, 22 februarie, 20.30, Digi Sport şi Look TV).

„Jucăm împotriva celei mai bune echipe din ţară, împotriva campioanei, dar, ca în orice derby, rezultatul rămâne incert“, a comentat Pustai.

Tehnicianul giuleştenilor a vorbit şi despre jucătorul care l-a impresionat în stagiile de pregătire. „Toţi fotbaliştii sunt importanţi. Pancu a fost cea mai plăcută surpriză. Atitudinea lui Pancu, care se antrenează fantastic la vârsta lui. Săpunaru, Nicuale şi Pancu sunt legende ale clubului şi e important că îi ai în teren. Poate nu o să-i ai pe toţi trei în acelaşi timp, dar când vor fi, vor reprezenta un exemplu pentru ceilalţi“, adăugat Pustai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite