Rapid, gata de „decolare“: giuleştenii au câştigat ultimul amical înainte de retur şi aşteaptă să urce în clasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spre deosebire de Dinamo şi de Petrolul care au încheiat seria meciurilor de verificare cu eşecuri, elevii lui Cristi Pustai au bifat un succes înainte de a debuta în campionat, în 2015.

După o victorie, o remiză şi două înfrângeri în precedentele patru amicale, Rapid a bifat un nou succes, joi, în partida cu Arsenal Tula, ocupanta penultimului loc în prima ligă din Rusia. 

Bucureştenii s-au impus cu 1-0 prin golul lui Rui Miguel, care a punctat din pasa lui Daniel Niculae, în minutul 23. În acest ultim joc disputat în Antalya, Pustai nu i-a putut folosi pe Joao Coimbra, Fred Benson, Jeremy Sapina şi Mădălin Martin din cauza unor accidentări minore. În plus, marcatorul golului cu Arsenal Tula, Rui Miguel, a fost nevoit să iasă de pe teren în minutul 70 din cauza unei lovituri.

Rapid în meciul cu Arsenal Tula: Buchta - Săpunaru, Cmovs, Borda, J. Oriol - Meulens, Gecov, Rui Miguel, E. Oriol - D. Niculae, Pancu.

Au mai jucat: Dan, Kikas, Vasile, Cerlincă

Duminică e prezentarea lotului

Pancu şi compania au încheiat pregătirile şi vor debuta în campionat, în 2015, într-un meci cu Steaua (duminică, 22 februarie, ora 20.30, Digi Sport, Look TV).

Până atunci, giuleştenii îşi vor prezenta lotul, duminică, de la ora 18.00, la sala Rapid. Obietivul va fi salvarea de la retrogradare, în condiţiile în care echipa ocupă penultimul loc în clasament, fiind la şapte puncte de poziţia a 12-a, prima care asigură rămânerea în Liga I.

Rezultatele Rapidului în amicalele din iarnă

4-1 cu Marek Dupnitsa (Bulgaria)

0-0 cu Lokomotiv Tbilisi (Georgia)

1-2 cu Debrecen (Ungaria)

0-1 cu Dila Gori (Georgia)

1-0 cu Arsenal Tula (Rusia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite