Ce n-a văzut Parisul: PSG are planuri mari după aducerea lui Messi. Ce a anunţat arabul care conduce clubul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nasser Al-Khelaifi
Nasser Al-Khelaifi

Când alte cluburi sunt ameninţate de un colaps finanicar, veniturile lor fiind afectate puternic de pandemie, la Paris Saint-Germain se anunţă planuri mari. Finanţate de „Qatar Sports Investments“, fondul de investiţii deţinut de familia regală din Qatar.

Chiar la conferinţa în care a fost prezentat Messi, preşedintele Nasser Al-Khelaifi a anunţat că actualul stadion, „Parc des Princes“ (capaciate: 47,929 de locuri), e deja prea mic pentru un club care creşte, de la un an la altul. 

„E nevoie să-l mărim. Trebuie să discutăm cu primarul Parisului, Anne Hidalgo, ea a fost mereu de partea noastră. Iubesc Parc des Princes, dar trebuie să ne extindem. Orice club mare are un stadion de 80.000 de spectatori, în zilele noastre. Să facem Parc des Princes mai mare e o obligaţie pe care o avem“, a declarat Al-Khelaifi (47 de ani).

Şi planurile sale şi ale familie regale din Qatar nu se rezumă doar la îmbunătăţirea infrastructurii. Cotidianul spaniol „As“ a scris că, în vara anului viitor, PSG îşi poate continua politica de a transfera câte un nume uriaş, la fiecare început de sezon. În atenţia clubului a intrat Cristiano Ronaldo (36 de ani). Care va deveni liber de contract, în vara 2022, putând fi adus, gratis, de la Juventus. „Gratis“ e un termen relativ aici, în condiţiile în care şi Messi a fost adus fără sumă de transfer, însă a încasat un bonus de 40 de milioane de euro, la semnarea contractului.

2011 e anul în care clubul Paris Saint-Germain a fost preluat de „Qatar Sports Investments“. De atunci, PSG a cucerit 27 de trofee.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite