Ce au avut de spus Venus Williams şi Sloane Stephens despre eliminarea Simonei Halep de la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost eliminată din primul tur de la US Open, iar jucătoare precum Venus Williams sau Sloane Stephens şi-au dat cu părerea despre acest fapt.

"Nu există meciuri uşoare, toată lumea joacă bine. Cu cât eşti mai sus în clasament, cu atât mai mult adversarele îşi doresc victoria în faţa ta. E ocazia vieţii lor să spulbere tot. Dar nu pot menţine acelaşi nivel multă vreme pentru că altfel ar fi sus în clasament. Însă atunci când joacă împotriva celor de top au o motivaţie extra", a declarat Venus Williams, după ce KAia Kanepi, locul 44 WTA, a produs marea surpriză a tabloului feminin, trecând de Simona Halep. 

"Acesta este sportul şi orice se poate întâmpla. Cred că în acest moment tenisul feminin e supercompetitiv. Tablourile sunt făcute ca favoritele să piardă sau ca jucătoarele din calificări să meargă mai departe. La unele turnee, capii de serie ajung departe, la altele favorita principală pierde. Sunt multe meciuri bune, spre exemplu nici eu nu aş vrea să o întâlnesc în primul tur la un turneu de Mare Şlem pe Kaia Kanepi. E o jucătoare puternică, care evoluează bine pe scenele mari. E regretabil că Halep a pierdut, dar aşa funcţionează tenisul", a spus şi Sloane Stephens, conform gsp.ro.

De asemenea, Garbine Muguruza a afirmat că Halep are circumstanţe atenunate. „O înţeleg pe Halep când spune că oraşul o copleşeşte. Eu în primii patru ani nu am reuşit să trec de primul tur. Eram acolo, dar nu înţelegeam ce se petrece. Poate şi pentru ea e la fel, nu ştiu dacă e vorba despre oraş, oameni sau turneu“. a declarat iberica. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite