Ce ascultă Messi în zilele de meci: Leo și-a publicat playlist-ul care conține 60 de melodii

0
Publicat:

Lionel Messi a publicat lista cu melodii pe care le ascultă în zilele de meci, înainte de a intra pe teren, între care se află artişti latini precum Bad Bunny, Maluma, Rosalia şi Karol G.

Lionel Messi, în tricoul echipei Inter Miami
Lionel Messi, în tricoul echipei Inter Miami

Lista, care numără 60 de melodii şi durează trei ore şi 30 de minute, a fost distribuită de Apple, care în acest sezon transmite meciurile din Major League Soccer prin intermediul platformei sale Apple TV.

Prima melodie de pe lista lui Messi este "O altă noapte la Miami", interpretată de artistul portorican Bad Bunny, urmată de "Despacito" a lui Luis Fonsi şi Daddy Yankee, şi "Trofeo" a lui Maluma şi Yandel. Dar Bad Bunny este favoritul lui Messi, având şase melodii pe lista sa de melodii.

"Qlona" a lui Karol G şi Peso Pluma, "Despecha", interpretată de Rosalia, "Ay vamos" cântată de J Balvin, "La Bachata" a lui Manuel Turizo sau "Bidi Bidi Bom Bom" a Selenei Gomez se numără printre alte melodii de pe lista campionului mondial argentinian.

Messi păstrează un loc pe listă şi pentru compatrioţii săi, precum trupa reggae Los Cafres cu piesa "Hijo" sau cântăreţul de cumbia Sergio Torres cu piesele "Mira como baila" şi "Enganchados".

Superstarul argentinian debutează miercuri în noul sezon al Major League Soccer (MLS) în faţa lui Real Salt Lake pe DRV PNK Stadium din Fort Lauderdale (Florida).

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite