Messi, scandal monstru în Hong Kong: oamenii l-au fluierat minute în șir VIDEO

0
Publicat:

Autorităţile şi fanii fotbalului din Hong Kong şi-au exprimat dezamăgirea faţă de faptul că Lionel Messi a fost lăsat pe banca de rezerve la meciul amical al echipei sale, Inter Miami, câştigat cu scorul de 4-1 în faţa unei selecţionate a Hong Kong-ului. 

Lionel Messi
Lionel Messi

Meciul amical pe care selecţionata Hong Kong l-a disputat cu Inter Miami pretindea a fi un spectacol pentru fanii sportului rege, dar s-a transformat într-o dezamăgire larg răspândită din cauza absenţei de pe teren a octuplului câştigător al "Balonului de Aur".

Motivând o leziune musculară, vedeta argentiniană nu a putut participa la meci, pentru care 38.000 de bilete fuseseră achiziţionate încă din decembrie.

"Suntem trişti şi dezamăgiţi. Cel mai tare ne-a deranjat că nici măcar nu a ieşit să salute, să-şi ceară scuze, să ofere nişte mingi cu autograf pentru public", a afirmat Victoria Tripodoro, o studentă argentiniană care a plătit 1.580 de dolari Hong Kong (200 de dolari americani) pentru a-şi vedea idolul.

La rândul său, guvernul din Kong Kong şi-a exprimat profunda decepţie pentru faptul că Messi nu a jucat şi nu i s-a oferit nicio explicaţie imediată.

Lionel Messi şi David Beckham au fost chiar huiduiţi duminică, în condiţiile în care fanii s-au înghesuit să-l vadă jucând.

Câştigătorul Cupei Mondiale din 2022, care a suferit o întindere la ischiogambieri, a rămas pe bancă pe toată durata partidei pe care Inter Miami a câştigat-o cu scorul de 4-1 în faţa unei selecţionate a Hong Kong-ului.

La jumătatea celei de-a doua reprize, pe stadion s-au auzit scandările "Îl vrem pe Messi" din partea fanilor disperaţi că nu-l vor vedea în acţiune. Huiduielile s-au intensificat (video jos) în ultimele zece minute ale meciului, când a devenit clar că argentinianul în vârstă de 36 de ani nu va intra în joc.

Publicul a fost dezamăgit şi de faptul că nici uruguayanul Luis Suarez, fostul atacant al echipelor FC Liverpool şi FC Barcelona, nu a evoluat duminică din cauza unei accidentări la genunchi.

Lionel Messi a jucat doar şase minute în ultimul meci al lui Inter Miami din Arabia Saudită, disputat joi, fiind incert pentru debutul noului sezon din Major League Soccer, care va începe pe 21 februarie.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite