Ce a ajuns Liverpool: Echipa lui Klopp, umilită de City pe „Anfield“, în meciul serii din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurgen Klopp, îngrozit de ce a văzut, duminică seară
Jurgen Klopp, îngrozit de ce a văzut, duminică seară

În sezonul trecut, „cormoranii“ şi-au distrus, pur şi simplu, rivalii din campionat, câştigând primul titlu după 30 de ani la o diferenţă de 18 puncte faţă de locul 2. Acum, formaţia pregătită de Jurgen Klopp e doar o umbră a celei de atunci.

Orice vis frumos are şi un sfârşit, iar pentru fanii lui Liverpool el pare că s-a încheiat, odată cu finalul anului 2020. De fapt, seria rezultatelor sub aşteptări a cam început în ultimele zile din luna decembrie. 

În ultimele zece partide din Premier League, Liverpool are următorul bilanţ: două victorii, trei remize, cinci înfrângeri. Iar în ultimele două runde au venit două eşecuri care, în stagiunea precedentă, ar fi fost de neconceput! Mai întâi, a fost un 0-1 cu Brighton pe „Anfield“. Iar duminică seară, încă o înfrângere, acasă, însă, de această dată, una cu un gust de umilinţă totală!

În derby-ul serii în Europa, Liverpool - Manchester City, vicecampioana din Anglia a distrus campioana din sezonul trecut: 4-1 (Salah 63-penalty / Gundogan 49, 73, Sterling 76, Foden 83).

Rezultatul, practic, încheie speranţele „cormoranilor“ la un nou titlu, în acest sezon. Liverpool e doar pe 4 din 20, având 40 de puncte strânse din 23 de meciuri. Iată cum arată podiumul din Premier League:

1. Manchester City 50 de puncte (22 de meciuri)

2. Manchester United 45p (23 de meciuri)

3. Leicester 43p (23 de meciuri)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite