Cătălin Golofcă reacţionează după bătaia încasată de la antrenorul Leo Grozavu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Golofcă
Cătălin Golofcă

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, l-a lovit pe Cătălin Golofcă după ce l-a schimbat, în minutul 83 al meciului cu Astra, din ultima etapă a sezonului regulat.

Potrivit reluărilor prezentate de Digi Sport, Golofca, aşezat pe banca de rezerve, a fost lovit în bărbie de tehnicianul oaspeţilor. Golofca nu a fost titular, el a intrat în minutul 32, după accidentarea lui Roman. În minutul 83, Cătălin Golofca a părăsit terenul, înlocuit de Herghelegiu.

"M-a supărat că ştia foarte clar ce are de făcut, nu voiam de la el să facă cine ştie ce minune, trebuia să facă mai mult efort, să intre mai mult în joc. Din păcate, după o perioadă lungă de absenţă pe care a avut-o din cauza unei prostii făcute şi astăzi s-a implicat puţin la joc, a făcut şi fault la primul gol, acolo, într-o zonă în care ştia că nu are ce căuta el. L-am schimbat pentru că nu aducea ca parte fizică nimic pe teren", a explicat Grozavu, la Dolce Sport, nefiind întrebat de faptul că l-a lovit pe jucător. Atacantul în vârstă de 26 de ani se apără şi spune că n-a aruncat cu tricoul pe jos aşa cum a crezut tehnicianul moldovenilor. Totodată acesta le transmite şefilor de la FC Botoşani că nu va mai lucra niciodată cu antrenorul. "Imaginile vorbesc de la sine. Mă duc astăzi să vorbesc cu conducătorii. Se vede că m-a lovit. M-a lovit pentru că mi-am dat jos tricoul de pe mine. El a spus că am aruncat tricoul, dar se vede şi pe imagini că tricoul era pur şi simplu în faţa mea. După ce m-a făcut varză tot meciul, m-a înjurat, am dat tricoul jos de supărare. Poate am jucat şi eu slab, poate am avut o zi proastă. Eu am dat cu cotul la Iaşi şi am plătit, am stat pe bară 4 etape. Acum să plătească şi el. Cum aş putea să mai lucrez cu el? Cum pot să-l mai respect vreodată după ce a dat în mine? Cum pot să-i mai ascult indicaţiile acum? Dacă mă aşteptam să fiu lovit mă apăram şi eu. Imaginile vorbesc de la sine. Ori plec eu, ori pleacă el", a declarat Golofcă pentru Gazeta Sporturilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite