Când şi-a dat seama Sorana Cîrstea că nu mai e dorită de Simona Halep în echipa de Fed Cup a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Continuă speculaţiile pe seama unei retrageri bruşte care a surprins, în condiţiile în care Cîrstea are doar 28 de ani şi mai putea juca pentru România.

Sorana Cîrstea (85 WTA) a anunţat că se retrage de la echipa de Fed Cup a României şi, în ultimele două zile, speculaţiile au curs pe seama acestei decizii. 

Cei mai mulţi oameni din lumea tenisului susţin, fără a oferi declaraţii oficiale, că Sorana a recurs la acest gest, întrucât se află în relaţii reci cu Simona Halep. Potrivit Digi Sport, picătura care ar fi umplut paharul a fost un episod petrecut în luna septembrie a acestui an. Mai precis, la 27 septembrie, Halep şi-ar sărbătorit ziua de naştere şi a invitat toate fetele de la echipa de Fed Cup la petrecere. Pe lista invitaţilor nu s-a regăsit însă şi Sorana Cîrstea, deşi aceasta s-a aflat în lotul cu care România a obţinut promovarea în Grupa Mondială I, în luna aprilie!

Convingându-se, încă o dată, că nu e agreată de Halep şi văzând că e marginalizată de colegele de la echipa de Fed Cup, Sorana a luat decizia de a-şi anunţa retragerea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite