Camelia Potec merge la Jocurile Olimpice de Iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a participat ca sportiv la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice de Vară, Camelia Potec va merge pentru prima oară la Jocurile Olimpice de Iarnă, în calitate de invitat special.

Medaliata cu aur de la JO de la Atena din 2004 a devenit între timp preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern. O dată cu noua sa funcţie de conducere, Camelia Potec se află într-o permanentă documentare privind organizarea şi managementul evenimentelor sportive de amploare, în dorinţa ca următoarele competiţii ale Federaţiei Române de Nataţie să se bucure de cele mai bune proiecte de organizare. 

„Voi avea ocazia la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci să văd rezultatul eforturilor organizatorice depuse de ruşi care au avut la dispoziţie un buget de aproximativ 55 de miliarde de dolari. Cred că voi fi impresionată de ce voi găsi acolo şi de aceea vreau să vizitez cât mai multe baze sportive la Soci. Sunt bucuroasă că se fac astfel de investiţii uriaşe în sport şi vreau neapărat să le văd cu ochii mei“, a declarat Camelia Potec pentru iClara.ro.

Legenda nataţiei româneşti a mai spus că nu are emoţii privind securitatea competiţiei. „Având în vedere că la acest eveniment mondial vor fi cei mai importanţi oameni de pe glob, printre care şefi de stat sau prim miniştri, nu-mi fac griji că ar putea avea loc vreun act terorist“, a mai spus Camelia Potec. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite