Sărbători speciale pentru Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie
Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie

Camelia Potec a avut parte de o vacanţă deosebită de sărbători, petrecându-şi timpul în familie, alături de tatăl ei.

Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie consideră că familia este pe primul loc, lucru care-i influenţează alegerile pentru sărbătorirea evenimentelor importante: „De ani buni, avem tradiţia de a împodobi bradul în familie, în Ajunul Crăciunului. Întotdeauna, am avut brad adevărat, de un verde pur cu miros  frumos de cetină, nu din plastic. Împodobim bradul îmbrăcaţi în pijamalele pe care le primim de la Moş Nicolae şi pe care le păstrăm special pentru această ocazie. 

Când toate pregătirile sunt gata, desfacem cadourile şi ne bucurăm de surprizele frumoase pe care ni le facem unii altora. După Crăciun, între 26 şi 30 decembrie, am plecat doar cu tata câteva zile în vacanţă. Am ales Spania, Andorra şi Franţa, unde ne-am relaxat extraordinar de bine. Am făcut cumpărături, am fost la o degustare de vinuri, ne-am relaxat la spa şi am mâncat toate felurile de specialităţi din zonă. 

A fost minunat. În noaptea dintre ani, am preferat să stau acasă alături de ai mei şi să vedem jocul de artificii din curte. I-am avut alături pe patrupezii noştri care în fiecare an se sperie groaznic de bubuiturile ce brăzdează cerul şi aerul“, a declarat Camelia Potec pentru iClara.ro. Anul 2013 a fost unul de bun augur pentru fosta înotătoare, devenind cel mai tânăr preşedinte de federaţie sportivă din România. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Camelia Potec despre planurile sale ca preşedinte al Federaţiei de Nataţie şi Pentatlon Modern

Camelia Potec intră în televiziune. Fosta campioană olimpică va avea o emisiune

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite