Cadoul „lupilor galbeni“ pentru aniversarea lui Cosmin Contra: o victorie cu U. Cluj şi depăşirea Stelei în clasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aniversarea celor 38 de ani ai săi, Cosmin Contra şi-a petrecut o bună parte din zi pe teren, dându-le fotbaliştilor săi indicaţii la meciul Petrolul Ploieşti - Universitatea Cluj (2-0), disputat duminică.

Formaţia ploieşteană a a depăşit Steaua în clasamentul Ligii I, urcând pe locul secund, la patru puncte distanţă de liderul Astra Giurgiu. Progresul s-a datorat meciului câştigat în faţa „şepcilor roşii“, victorie cu atât mai specială având în vedere că s-a petrecut chiar de ziua de naştere a lui Cosmin Contra. 

Tehnicianul a mai avut parte şi de alte surpize: a fost aclamat de spectatorii prezenţi pe „Ilie Oană“, a primit un fular al echipei pe care o antrenează şi trandafiri galbeni, tematici pentru Petrolul, iar jucătorii i-au cântat „La Mulţi Ani!“ în timp ce Contra acorda declaraţii după meci.

„Evident că băieţii nu-mi puteau face un cadou mai frumos şi le mulţumesc din suflet pentru aceste trei puncte. Sunt fericit că am un grup aşa bun şi nişte jucători care au înţeles că fără sacrificii nu se fac lucruri măreţe. Va fi o sărbătoare de scurtă durată, fiindcă mâine o luăm de la capăt. Mai avem un ultim meci foarte important“, a declarat antrenorul potrivit DigiSport. Contra a comentat şi situaţia mutării lui Adrian Mutu: „El a venit doar să vadă meciul. Prezentarea se face după ce se vor semna actele. Nu e nimic adevărat în legătură cu ce se mai discută cu privire la alte transferuri, în afară de cel al lui Mutu“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Hamza i-a băgat în ceaţă: Petrolul - "U" Cluj 2-0. Ploieştenii depăşesc Steaua în clasament

INTERVIU „Petrolul este prioritatea mea!” Fotbalistul curtat insistent de Steaua îşi povesteşte viaţa în „Adevărul”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite