Ca-n Evul Mediu: Scene ridicole înainte de Clinceni - FC Argeş! Meciul s-a amânat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni
Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

În Liga I, drepturile TV pentru fiecare sezon sunt vândute contra sumei de 28 de milioane de euro, fără TVA. Nu e clar însă unde se duc banii.

Iar pentru că, pe lângă salarii neplătite la mai toate formaţiile din primul eşalon, există şi problema infrastructurii. Şi anumite echipe au condiţii demne de fotbal amator!

Vorbim despre acele grupări care n-au nici sistem de încălzire, pentru ca gazonul să fie protejat pe timp de iarnă, şi nici un drenaj corespunzător pentru ca, după ce a plouat torenţial, terenul să nu fie înundat. Din păcate, exact acest al doilea scenariu a cauzat, astăzi, amânarea meciului Academica Clinceni - FC Argeş. Cei care se ocupă de gazon au încercat, în disperare de cauză, cu metode demne de Evul Mediu, să dea apa la o parte pentru ca meciul să înceapă. Cum nu s-a putut, partida a fost amânată pentru duminică, de la 11.30.

După ce a aflat că formaţia sa nu poate să găzduiască meciul cu FC Argeş, antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru, a fost resemnat.

„Nu ne putem pune cu natura, n-avem ce să facem. Ne-am pregătit toată săptămâna pentru acest meci, dar, din păcate, terenul e impracticabil, nu putem pune sănătatea jucătorilor în pericol. Se joacă duminică, la 11.30, mare lucru n-avem ce schimba. Depinde ce se întâmplă în această noapte, dacă mai plouă, depinde de ce cantitate de apă va fi pe gazon. Cei din conducere fac eforturi. Au fost şi acum eforturi incredibile, dar, din păcate, nu s-a putut“, a spus Poenaru.

VEZI CUM S-A ÎNCERCAT CA APA SĂ FIE SCOASĂ DE PE TEREN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite