Bute s-a operat la Miami: "Sunt bine, dar îmi pare rău că nu am putut boxa acum"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute, susţinut de prieteni după operaţie
Lucian Bute, susţinut de prieteni după operaţie

Lucian Bute a fost nevoit să amâne lupta din ring, contra lui Jean Pascal, care trebuia să aibă loc pe 25 mai, la Montreal.

Pugilistul român, fost campion la categoria supermijlocie, a avut probleme mari la mâna stângă şi s-a operat chiar la Miami, unde se afla în cantonament. Medicii i-au extras lui Bute câteva fragmente osoase, care îi dădeau dureri groaznice. Lucian s-a externat a doua zi după operaţie şi a postat o poză şi un mesaj pe contul lui de facebook. "Sunt bine. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin şi încredere", a scris Bute. Deşi acum e preocupat în primul rând de recuperarea sa, Lucian Bute regretă că a trebuit să amâne disputa cu Pascal."Sunt trist şi dezamăgit că a trebuit să ajungem la decizia aceasta. Vă promit că această luptă va avea loc.Mi-am respectat întotdeauna contractele, am urcat în ring, dar de data aceasta chiar nu puteam", a spus Bute pentru TVA sport..

Vine acasă să se însoare pe 15 iunie

Lucian Bute va avea nevoie de o pauză destul de mare pentru recuperare şi va fi apt să urce în ring abia la sfârşitul anului. "Durerea era insuportabilă, nu puteam să-mi asum un asemenea risc. Era vorba de cea mai importantă luptă a carierei mele, o luptă foarte aşteptată în Quebec şi în Statele Unite, dar cred că am luat hotărîrea corectă. Este dezamăgitor, dar uneori apar lucruri neprevăzute. Aş fi avut chef să mă bat chiar în ciuda durerii, dacă aş fi gîndit cu inima. Dar am gândit cu creierul şi mi-am ascultat corpul, riscul era mult prea mare", a explicat Bute. El va pleca zilel următoare de la Miami la Montreal şi apoi va veni în ţară, deoarece pe 15 iunie are programată nunta, la Galaţi.

bute
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite