Bute îşi scoate mănuşile la licitaţie în scop caritabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionul mondial Lucian Bute, care şi-a apărat cu succes centura la categoria supermijlocie, îşi va scoate o pereche de mănuşi, cu autograf, la licitaţie, pentru a sprijini Gala în scop caritabil organizată de Federaţia Română de Baschet cu ocazia All Star Game România, care va avea loc sâmbătă la Sibiu.

Mă bucur foarte mult că pot sprijini această cauză şi mulţumesc pe această cale Federaţiei Române de Baschet pentru că mi-a propus să mă alătur acestei acţiuni de caritate. Am donat cu mare drag aceste mănusi de box cu autograf, în ideea de a ajuta la strângerea de fonduri. Îmi pare rău că nu voi putea fi prezent la Sibiu, dar sper să se adune o sumă cât mai mare de bani", a declarat Bute.

All Stare Game România va avea loc sâmbătă, 9 aprilie, la Sibiu. Pe lângă evenimentele baschetbalistice, care vor începe la ora 17.00 la Sala Sporturilor Transilvania, FR Baschet organizează şi o Gală în scop caritabil unde vor putea fi achiziţionate, la licitaţie, pe lângă mănuşile lui Lucian Bute şi echipamente ale jucătorilor ce vor evolua în All Star Game.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite