Brinkley, în spital după meciul cu Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute (stânga) îşi priveşte nemilos adversarul care tocmai a făcut cunoştinţă cu pumnul său Foto: Agerpres
Lucian Bute (stânga) îşi priveşte nemilos adversarul care tocmai a făcut cunoştinţă cu pumnul său Foto: Agerpres

Boxerul american Jesse Brinkley a ajuns la spital după ce a fost pus de trei ori la podea în partida de sâmbătă dimineaţă cu Lucian Bute, contând pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

Bute, care de altfel s-a arătat surprins de rezistenţa adversarului său, l-a năucit pe Brinkley cu loviturile sale, meciul fiind întrerupt după ce americanul a căzut a treia oară, în urma unui upercut la bărbie. Medicii au intervenit imediat şi Brinkley a fost transportat la spital cu fractură de piramidă nazală şi probleme la ochiul stâng. Duminică seara americanul era în continuare sub supraveghere medicală.

Mai citeşte şi:
Altul la rând! Vezi cine ar putea fi următorul adversar al lui Bute!

Doroftei: "Bute luptă la o categorie slabă." Tu ce crezi?

Şi românul a ieşit destul de şifonat după disputa în care şi-a apărat pentru a şasea oară titlul de campion mondial. Bute recunoştea după meci că a încasat mai multe lovituri decât de obicei, iar campionul din Pechea a decis să amâne obişnuita petrecere pe care o dădea după fiecare succes.

Diaconu are din nou probleme cu mâna stângă
Adrian Diaconu, care l-a învins la puncte pe americanul de origine palestiniană Omar Sheika, a avut şi el de pătimit după crâncena dispută întinsă pe durata a 10 reprize. Vechea accidentare la mâna stângă se pare că a recidivat, Diaconu resimţind dureri şi programându-şi pentru astăzi un control medical. „A fost cea mai grea partidă din carieră şi cu siguranţă dacă nu aş fi făcut acel stadiu de pregătire în Florida nu aş fi rezistat fizic", a spus Diaconu.

Presa şi oamenii de box de peste ocean au apreciat evoluţia românului, considerând că a făcut cel mai bun meci al carierei sale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite