BRD Năstase-Ţiriac: zi specială pentru copii şi pentru fani. Ce pregăteşte Andrei Pavel la „Arenele BNR“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Pavel
Andrei Pavel

Ziua de joi a fost gândită de organizatori pentru ca iubitorii sportului alb de toate vârstele să se bucure de o întâlnire specială cu fostul jucător de tenis.

Maratonul meciurilor spectaculoase de pe tabloul principal BRD Năstase-Ţiriac Trophy va fi precedat, joi, şi de un eveniment dedicat copiilor.

La ora 11:00, pe terenul 3 al Arenelor BNR, marele campion Andrei Pavel se va întâlni pe teren cu micuţii pasionaţi de tenis. Evenimentul susţinut de partenerul turneului, Ţiriac Auto, le rezervă copiilor şansa de a cunoaşte marele jucător român şi de a participa la o tombolă cu surprize pregătite pentru ei.

Andrei Pavel îşi va întâlni apoi fanii şi la o sesiune de autografe şi fotografii organizată la standul Mercedes-Benz Ţiriac Auto, la ora 12:00.

Startul meciurilor va coincide şi cu vizita copiilor înscrişi în programul de iniţiere în tenis al Stejarii Country Club. Copii vor avea şansa să petreacă o zi la Arenele BNR, să urmărească un meci disputat pe terenul central şi să cunoască jucătorii prezenţi pe tabloul BRD Năstase-Ţiriac Trophy. Andrei Pavel îi va aştepta şi pe terenul de padel special amenajat în „Padel Zone BRD Năstase-Ţiriac Trophy“ pentru un meci de padel, la ora 14:00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite