BOX: Mayweather boxează cu Mosley la Las Vegas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Floyd Mayweather, un adevărat fenomen în boxul profesionist
Floyd Mayweather, un adevărat fenomen în boxul profesionist

Pugilistul american Floyd Mayweather îl va întâlni pe compatriotul său Shane Mosley pe data de 1 mai, la Las Vegas, într-un meci din cadrul categoriei welter unde va fi introdus controlul antidoping reclamat înaintea meciului cu filipinezul Manny Pacquiao şi care a dus la anularea întâlnirii.

Conform promotorilor, Mayweather, de şase ori campion mondial la cinci categorii (40 de victorii , dintre care 25 înainte de limită), a semnat miercuri contractul care oficializează meciul cu Mosley, cvintuplu campion mondial la trei categorii (46 de victorii, dintre care 39 înainte de limită) şi deţinătorul centurii WBA la categoria welter.

'Shane Mosley este unul din marii boxeri şi îl felicit nu doar pentru că a acceptat să urce în ring cu Mayweather, ci şi pentru că a acceptat să se supună anumitor controale antidoping care pot ajuta la păstrarea intergrităţii sportului nostru', a mai spus Richard Schaefer, preşedintele Golden Boy Promotions, care îl reprezintă pe Mayweather.

Mega-meciul de box dintre filipinezul Manny Pacquiao şi americanul Floyd Mayweather jr. a fost anulat după ce staff-ul pugilistului american a cerut ca ambii combatanţi să fie supuşi unor teste antidoping după regulile Agenţiei americane anti-doping, atât de sânge, cât şi de urină.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite