„Bomba“ zilei: Edward Iordănescu pleacă de la CFR! De ce s-a ajuns aici şi cine îl poate înlocui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iordanescu

La câteva ore după ce a bifat ultima partidă din play-off, 2-0 cu FCSB la Cluj, tehnicianul de 42 de ani a anunţat conducerea că îşi va părăsi postul.

CFR Cluj a devenit campioana României pentru a patra oară la rând, însă va fi nevoită să-şi schimbe, din nou, antrenorul.

După ce în decembrie au pus capăt colaborării cu Dan Petrescu, acum, ardelenii au fost părăsiţi de Edward Iordănescu. Astfel, s-a întâmplat ceea ce „Adevărul“ a scris aici, încă de săptămâna trecută.

Fiul fostului selecţioner a informat conducerea că nu-şi va prelungi actualul acord, valabil până la data de 15 iunie. Edward Iordănescu preferă să valorifice succesul obţinut cu CFR, semnând cu o formaţie din străinătate, unde poate câştiga mai mulţi bani.

Din primele informaţii, se pare că fostul antrenor al FCSB-ului, Costel Gâlcă, are cele mai mari şanse de a veni în Gruia. Acest scenariu a prins contur, după ce Gâlcă a ajuns la finalul contractului cu Vejle, formaţie daneză pe care a pregătit-o din martie 2019.

29 de meciuri a adunat Edward Iordănescu în ultimul său mandat la CFR Cluj: 20 de victorii, 5 egaluri, 4 înfrângeri. Golaveraj: 47-15.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite