Boloni, avertisment pentru Alexi Pitu, proaspăt transferat la Bordeaux. Condiția pentru a face față

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumpărat de Bordeaux de la Farul cu două milioane de euro, Alexi Pitu îl va avea ca rival în Ligue 2 pe Laszlo Boloni, cel care o pregătește din iunie 2022 pe FC Metz. Antrenorul român speră ca vedeta constănțenilor să facă treabă în Franța, deși crede că îi va fi greu să se impună. Mai ales după experiența nu prea reușită a rapidistului Rareș Ilie la OSC Nice.

Alexi Pitu, în tricoul celor de la Bordeaux. Foto Twitter
Alexi Pitu, în tricoul celor de la Bordeaux. Foto Twitter

Bordeaux se află pe poziția a doua în clasamentul din liga a doua franceză și speră la promovare. Una dintre contracandidatele sale este chiar Metz, formația antrenată de Loți Boloni. Noua echipă a lui Alexi Pitu ocupă locul 2, cu 33 de puncte, iar Metz este un loc mai spate, la două lungimi..

Îi urez succes. Nu-l cunosc pe băiat, ca să spun ceva despre el. Dar vine într-un fotbal puternic, iar asta este util pentru el. Va fi greu să adapteze, să reziste ritmului de joc și contactelor fizice.

Laszlo Boloni antrenează la Metz de anul trecut. Foto Profimedia
Laszlo Boloni antrenează la Metz de anul trecut. Foto Profimedia

Dacă își ascultă antrenorul poate reuși. Îi doresc să preia ștafeta lui Viorel Moldovan și să marcheze cât mai multe goluri în Franța”, a declarat Laszlo Boloni pentru gsp.ro.

Bordeaux și Metz se vor înfrunta pe 15 aprilie, meci important în lupta pemntru promovarea în Ligue 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite