Cosmin Contra, criticat dur de Basarab Panduru: „El nu înţelege sistemul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a scos un 0-0 muncit cu Serbia în Liga Naţiunilor. Gabriel Tamaş s-a întrecut în gafe, a fost eliminat şi a provocat un penalty ratat de oaspeţi.

România avea nevoie de o victorie pentru a prelua şefia grupei în Liga Naţiunilor, dar n-a reuşit mai mult de un egal. Impecabil în poartă, Tătăruşanu a acoperit tâmpeniile fundaşilor săi, cu Tamaş în frunte. 

”Era important să câştigăm meciul, e important să luăm locul 1. Contra a zis că nu era obligatoriu să câştigăm, dar e diferenţă de la cer la pământ între locul 1 şi locul 2. Înseamnă că nu ai înţeles sistemul”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

”Serbia mi s-a părut mai bună ca noi în prima repriză. Am avut noroc că au ratat acel penalty. Au greşit ei mult, dar au controlat jocul. Ne-am apărat cu mijlocaşii laterali, Stanciu şi Drăguş. Cosmin le-a cerut să vină la 16 metri de poartă, ori ei nu sunt jucători de genul ăsta. Mai mult, Drăguş joacă un fel de atacant la Viitorul, iar Stanciu e număr 10 la Sparta. Am jucat pasa lungă în atac către jucători care nu au viteză în bandă. Stanciu şi Drăguş nu au viteza necesară”, a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport 1. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite