Boateng a răbufint, după ce Messi l-a făcut de râsul lumii: cum a explicat faza în care a fost trimis la podea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stoper-ul lui Bayern a trăit o zi de coşmar, la 24 de ore după înfrângerea cu Barcelona (0-3), ajungând să fie batjocorit şi ironizat pe internet.

Lionel Messi poate fi considerat responsabil de „moartea“ fotbalistului Jerome Boateng, campion mondial cu Germania, în 2014.

În minutul 80 al meciului Barcelona – Bayern Munchen, în turul semifinalelor Ligii Campionilor, starul argentinian a majorat scorul la 2-0, după o fază în care l-a depăşit pe Boateng, făcându-l pe neamţ să cadă, precum un sac de cartofi.

Prăbuşirea fundaşului de 1,92 de metri a fost ironizată cu ajutorul unor scene din filmul „Lunetistul“.

Dacă joi a păstrat tăcerea în privinţa momentului care îl va marca mult timp de acum încolo, astăzi, apărătorul de 25 de ani a explicat de ce a fost depăşit cu uşurinţă de Messi.

Ce a spus?

„Messi e cel mai bun jucător din lume! Nu poţi să laşi un fundaş singur cu un astfel de jucător şi să rămână unu la unu cu Messi. Eu zic că am jucat bine timp de 75 de minute. Apoi, au urmat însă greşeli stupide din partea noastră şi am primit trei goluri. Suntem foarte dezamăgiţi! Barcelona nu e Porto şi e nevoie de o minune ca să ne mai calificăm“, a spus Boateng, potrivit Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite