Blog Simona Halep (II): „Pierderea mătuşii mele a fost un moment greu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Gulliver / Getty Images
Simona Halep FOTO Gulliver / Getty Images

De la Madrid, Simona Halep continuă să povestească pentru cititotrii WTA tot ceea ce face, iar decesul Elenei Baltacha i-a amintit de tragediile din familia sa.

Simona Halep a trecut luni de Julia Gorges, iar miercuri va avea meci contra Larei Arruabarrena, în turul doi al Mastersului de la Madrid, turneu patronat de Ion Ţiriac. .
„A fost un meci bun pentru mine, am jucat şi am servit bine. A fost o partidă rapidă, dar nu uşoară, pentru că Julia e o jucătoare mare şi cred că diferenţa s-a făcut la punctele importante, când ea a greşit puţin mai mult. În seara trecută am ieşit la cină cu cei din echipa mea. Fratele meu a stat puţin cu noi, după care s-a dus la meciul lui Real Madrid. Eu n-am putut să văd Realul... Mâncarea e excelentă, dar trebuie să fii atentă la kilograme...
Acum sunt pe teren, la o ceremonie dedicată memoriei Elenei Baltacha. Am aflat trista veste în această dimineaţă. Mi-a spus antrenorul meu şi efectiv n-am mai putut să mănânc. A fost un moment greu pentru mine – mătuşa mea a murit şi ea recent, avea cancer la sân şi la ficat. Dar trebuie să acceptăm orice şi să rămânem puternici...”


Ce a mai spus Simona pe blogul de pe siteul WTA. 

Simona a răspuns şi unor întrebări trimise de fani:

Dacă ai întruchipa un animal pe teren, ce ai fi?
Un iepure, pentru că e rapid!
Unde îşi place să mergi în vacanţă?
Am fost în Antalya şi anul acesta cred că voi merge din nou. Îmi mai plac Madridul şi Roma.
Ai cont de Twitter?
Deocamdată nu, dar mă gândesc să-mi deschid unul şi să ţin legătura cu fanii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite