Atacul lui Moldovan la Messi a ajuns în Argentina: Reacția unui jurnalist sud-american EXCLUSIV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Moldovan (50 de ani) a „reușit“ să ducă discuția într-o zonă bizară, imediat după meciul Argentina – Franța, cea mai frumoasă finală din istoria Cupelor Mondiale. Pentru că fostul internațional a rostit niște fraze ciudate, când a văzut că Lionel Messi (35 de ani) a fost îmbrăcat într-o haină tradițională de Emirul Qatarului.

Bine că n-am câștigat Cupa Mondială și nu trebuie să mă îmbrac în «fantomă» (n.r. – aluzie la haina purtată de arabi în care a fost învelit Messi, înainte de a ridica trofeul Cupei Mondiale). În locul lui Messi, eu mi-o dădeam jos. Nu poți tu, Messi, să faci poza istoriei în «fantomă». Dezamăgitor! Dacă era Diego Maradona în locul lui? El o scotea sigur! Rămânea în tricoul țării lui, cu un steag al Argentinei“, a spus fostul atacant, la TVR 1.

Viorel Moldovan a fost invitat în studioul TVR, în calitate de expert, pe durata Mondialului.
Viorel Moldovan a fost invitat în studioul TVR, în calitate de expert, pe durata Mondialului.

Dincolo de faptul că Adevărul a arătat aici că regretatul Diego Maradona nu doar că s-a îmbrăcat ca un arab, ci chiar a luat și sabia și a dansat cot la cot cu localnicii, pe când era în Emirate, a surprins tonul folosit de Moldovan la adresa lui Messi, după un gest normal. Cum au spus și românii care au activat, de-a lungul anilor, în zona Golfului Persic.

Alejandro Panfil, încântat după victoria Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. FOTO: Facebook
Alejandro Panfil, încântat după victoria Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. FOTO: Facebook

Pentru a afla cum a fost interpretat gestul lui Messi în țara care tocmai a câștigat Mondialul, Adevărul a luat legătura cu jurnalistul argentinian, Alejandro Panfil. Care, în ultimele zile, a transmis din mijlocul mulțimii și s-a bucurat energic de triumful „pumelor“ la CM 2022.

Aflând de declarațiile lui Viorel Moldovan, la TVR 1, Alejandro Panfil a ținut să precizeze că, în Argentina, nimeni n-a avut o asemenea reacție, după ce Messi a ridicat trofeul Cupei Mondiale, îmbrăcat în Bisht.

La noi, n-a existat nicio reacție vizavi de mantia purtată de Messi, nici negativă, nici pozitivă. Pentru că, la noi, toată lumea a ținut să sărbătorească această victorie“, ne-a spus jurnalistul argentinian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite