Bilete mai scumpe la meciul cu Spania, decât la cel cu Lituania. Tichetele se pun în vânzare azi şi pot fi cumpărate online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Hoban
Ovidiu Hoban

România va juca două partide amicale în această lună, urmând a întâlni Lituania, pe 23 martie, la Giurgiu, şi Spania, pe 27 martie, la Cluj.

Partida cu Lituania se va disputa la Giurgiu pe arena "Marin Anastasovici" , de la ora 20:00, iar întâlnirea cu Spania va avea loc pe 27 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45.

Astăzi de la ora 14:00, suporterii primei reprezentative pot achiziţiona bilete pentru meciul cu Lituania. Acestea vor fi comercializate online pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţurile tichetelor variază între 20 lei, la peluze, şi 65 lei, la tribuna 1.

De asemenea, în Family Zone, la tribuna a 2-a, beneficiezi de o reducere pentru copii. Tot pe cele două siteuri se vor vinde tichete şi pentru partida cu Spania. Preţul unui bilet: peluze – 50 lei, tribuna 1 – 100 lei, tribuna 2 – 200 lei. Copiii din zona dedicată familiei vor beneficia de un discount special.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite