Bianca Andreescu și Emma Răducanu, meciuri scurte la Melbourne: Cum s-au descurcat

0
Publicat:

În lipsa rezultatelor pozitive pentru românce la Australian Open 2023, iubitorii tenisului din țară s-au cosolat un pic cu partidele care le-au avut în prim-plan pe Bianca Andreescu (Canada, 22 de ani, 43 WTA) și Emma Răducanu (Marea Britanie, 20 de ani, 77 WTA). Vorbim despre două sportive cu origini românești, „Bibi“ făcând chiar primii pași în tenis în țară, la Pitești.

Andreescu și Răducanu au trecut în turul II de la Australian Open 2023.
Andreescu și Răducanu au trecut în turul II de la Australian Open 2023.

Atât Andreescu și Emma Răducanu sunt departe acum de forma lor excelentă datorită căreia au ajuns printre vedetele circuituluui, în elită, la un moment dat. Chiar și așa însă, amândouă au fost capabile să treacă de runda inaugurală de la Australian Open 2023.

Andreescu a învins-o pe Marie Bouzkova (Cehia, 26 WTA), scor 6-2, 6-4. Emma Răducanu a trecut de Tamara Korpatsch (Germania, 76 WTA), scor 6-3, 6-2. În turul II, Andreescu o va întâlni pe Cristina Bucșa (25 de ani, 100 WTA), născută în Republica Moldova, dar înregistrată acum în circuit ca jucătoare din Spania. Emma Răducanu, în schimb, va avea o misiune infernală, cu americanca Cori Gauff (18 ani, 7 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite