BGS reacţionează după ce presa a scris că angajaţii firmei de pază închid ochii la neregulile comise de speculanţii de bilete înaintea meciului România-Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BGS susţine că nu poate decide câte bilete poate cumpăra fiecare suporter al naţionalei României
BGS susţine că nu poate decide câte bilete poate cumpăra fiecare suporter al naţionalei României

Informaţiile publicate de presa din România, potrivit cărora bişniţarii din jurul Arenei Naţionale beneficiază de sprijinul angajaţilor BGS pentru a achiziţiona mai multe bilete decât prevede regulamentul, au fost dezminţite de firma de pază.

Presa română a scris înainte cu două zile de startul partidei România-Ungaria că speculanţii de bilete şi-au făcut de cap la Arena Naţională, profitând de cooperarea agenţilor de pază ai BGS. Nemulţumiţi de aceste informaţii, reprezentanţii BGS au solicitat un drept la replică prin care şi-au exprimat punctul de vedere în această situaţie.

"Considerăm că toate informaţiile prezentate în materialele referitoare la activitatea agenţilor BGS sunt eronate din următoarele motive:
1. Atribuţiile agenţilor aferente fişei postului nu prevăd asigurarea securităţii în afara stadionului, prin urmare cei care fac bişniţă acţionează în spatiul public, unde conform legii, societăţile de securitate nu au dreptul să intervină.
2. La casele de bilete de la Arena Naţională încă se mai găsesc bilete ce pot fi cumpărate liber de oricine, fără a fi limitat numărul lor.
Apreciem şi încurajăm libertatea de exprimare si dreptul la opinie, oricât de critic s-ar exercita, însă cele menţionate aduc grave prejudicii imaginii companiei BGS Divizia de Securitate", a reacţionat conducerea BGS.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite