Begu, spulberată: Irina, prăbuşire totală în meciul cu Pliskova! A avut 5-1 în primul set, apoi a urmat dezastrul pentru ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Begu (36 WTA) a suferit un eşec dur în turul II de la Indian Wells pe care îl va ţine minte mult timp de acum încolo. Brusc, dintr-o jucătoare aflată pe val, ea s-a transformat într-un sac de box pentru adversara ei.

La câteva ore după ce Simona Halep (1 WTA) a trecut de Kristyna Pliskova (77 WTA), sora acesteia, Karoline, aflată pe locul 5 în lume, i-a administrat o înfrângere dureroasă Irinei Begu.

Meciul a început excelent pentru românca de 27 de ani care s-a distanţat la 2-0 şi apoi la 5-1. De aici încolo însă, „filmul“ s-a rupt pentru Begu. Deşi mai avea nevoie de un singur game pentru a-şi adjudeca primul set, Irina a pierdut cinci game-uri la rând! La 5-4, românca a irosit chiar două mingi de set, după care, condusă 6-5, a reuşit să-şi mai revină un pic şi să facă 6-6. Tie-break-ul a fost câştigat însă de Pliskova cu 7-4, deşi, inclusiv aici, românca a avut, la un moment dat, 4-3.

Destabilizată de modul în care a pierdut primul set, Begu a fost o victimă sigură în actul secund în care a fost condusă cu 4-0, înainte de a-l ceda cu 1-6.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite