Becali strigă „hoții“ după CFR – FCSB: Atac la arbitraj, dar și la jucătorii săi. A anunțat cine va fi dat afară VIDEO

0
Publicat:

În campionatul românesc, lupta pentru titlu e o reală bătălie între „chiorii din țara orbilor“. Primești confirmarea acestei realități, când te uiți pe linia de clasament în dreptul formațiilor de pe primele locuri.

Gigi Becali
Gigi Becali

Excluzând Universitatea Craiova, care a adunat trei victorii în ultimele cinci etape, restul pretendentelor la locul 1 au niște bilanțuri care emană orice, numai forță fotbalistică nu:

*FCSB – 2 victorii, 1 egal, 2 înfrângeri

*CFR Cluj – 0 victorii, 3 egaluri, 2 înfrângeri

*Rapid – 1 victorie, 2 remize, 2 înfrângeri

Firește, cu asemenea echipe incapabile să lege niște victorii, duminică, marele meci al campionatului nostru modest, CFR Cluj – FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Și, ca de obicei, „meciul“ adevărat a început după fluierul de final. Fiindcă s-a vorbit ore în șir despre faza golului superb înscris de Florinel Coman. Care însă a fost anulat, pe bună dreptate, la intervenția VAR pentru un fault comis de Valentin Crețu care a precedat această reușită splendidă.

Atât Ion Crăciunescu la Digi Sport, cât și Adrian Porumboiu la GSP Live au dat verdictul: centralul Sebastian Colțescu a procedat corect, atunci când a anulat golul lui Coman după intervenția VAR și analizarea fazei la monitorul de pe marginea terenului.

Degeaba însă! În studiourile TV, în lipsa altor subiecte, s-a vorbit obsesiv despre faza golului anulat. Până când Gigi Becali a intervenit și el telefonic, la Digi Sport, și, în stilul său caracteristic, a „tras“ în toată lumea, de la brigada de arbitraj până la jucătorii săi care urmează să fie dați afară în iarnă.

Ce a declarat Gigi Becali?

*Echipa mea a câștigat și a fost furată! Păi, n-a fost furată? Să spui că n-a atins mingea... mingea sare la jumătate metru în sus din genunchiul lui Crețu! Și dacă o atinge Otele ce? O atinge Otele, apoi o atinge Crețu. Care e problema? Piciorul stâng al lui Crețu e jos. Dacă era sus, da, era fault. Dar e jos! Uitați-vă la Colțescu, crede că nu e nimic, dă din mâini. A fost gol valabil, am bătut 2-1. Voi aveți părerea voastră, eu o am pe a mea.

*Mă interesează numai CFR-ul (n.r. – în lupta pentru titlu), celelalte echipe nu. Poate puțin Craiova. Important e că am rămas la 5 puncte de CFR.

*Compagno nu pleacă decât dacă primesc ofertă pentru el. Rotariu, Ganea, Crețu, sunt vreo 4-5 jucători de care o să ne despărțim. Vedem în ce condiții, dar o să ne despărțim.

Aducem alții în iarnă. Trebuie să avem mai mulți, că ați văzut că îi dau afară după 6 luni. Când îi dau afară pe ăia, trebuie să am să-i înlocuiesc.

VEZI GOLUL ANULAT ÎNSCRIS DE FLORINEL COMAN

Superliga, etapa a 19-a, zona de play-off

1. FCSB 38 de puncte

2. CFR Cluj 33p

3. Universitatea Craiova 32p

4. Rapid 31p

5. Hermannstadt 28p

6. Farul 28p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite