Becali, reclamat de ambasadorul Israelului în România: Declarațiile ajunse la CNCD sunt bulversante

0
Publicat:

Gigi Becali s-a transformat, de-a lungul anilor, într-un „nebun“ simpatic al fotbalului românesc și, drept urmare, pretențiile oamenilor care îl mai ascultă au fost ajustate la nivelul personajului.

Gigi Becali
Gigi Becali

Așadar, chiar dacă oferă, periodic, „perle fotbalistice“, lumea zâmbește și trece mai departe. Problema apare atunci când Becali depășește granițele subiectelor fotbalistice și e chestionat despre lucruri serioase. Pentru că atunci, din păcate, are tendința de a da niște declarații de o gravitate deosebită.

Exact așa cum s-a întâmplat la începutul lunii octombrie, mai precis la trei zile după atacul terorist lansat de Hamas asupra Israelului. Atunci, „Adevărul“ a preluat afirmațiile lui Becali, precizând că, lipsite de sens și empatie, ele te lasă fără cuvinte. Acel material publicat de „Adevărul“, cu declarațiile iresponsabile ale lui Becali, poate fi citit, integral, aici.

Acum, Csaba Asztalos, preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discrminiării (CNCD), a avut o intervenție la Prima News în cadrul căreia a dezvăluit că „analiza“ geopolitică a lui Becali a adus un caz pe masa CNCD. Pentru că, revoltat de ce a spus patronul FCSB-ului, ambasadorul Israelului în România l-a reclamat pe latifundiar la forul condus de Asztalos. De precizat că însuși Csaba Asztalos e un „client“ al lui Becali. Anul trecut, în luna noiembrie, finanțatorul FCSB-ului a avut o ieșire incredibilă la o emisiune la adresa șefului CNCD, după cum Adevărul a arătat aici.

Ce a spus Csaba Asztalos la Prima News?

*Pot să vă spun că am primit plângere la CNCD din partea ambasadorului Israelului cu privire la declaraţiile patronului FCSB cu privire la conflictul din Israel şi consecinţe şi mai ştiu eu ce, că toată lumea este expertă acum în Orientul Mijlociu şi nu a fost niciodată în Orientul Mijlociu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite