Analistul Gigi Becali: Viziunea sa despre războiul din Israel te lasă fără cuvinte

0
Publicat:

Cine crede că Gigi Becali furnizează „perle“, doar când vorbește despre fotbal e într-o mare eroare! Discursul tehnico-tactic al patronului FCSB e măcar amuzant, de multe ori. Ceea ce nu prea se poate spune, atunci când omul de afaceri e chestionat despre lucruri care depășesc sfera sportului. Pentru că în astfel de situații, Becali te lasă pur și simplu cu gura căscată. În primul rând, din cauza gândirii sale simpliste în fața unor situații grave.

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Exact așa s-a întâmplat și acum, când latifundiarul din Pipera a fost rugat să comenteze... războiul din Israel. Adică, o tragedie umanitară cu consecințe deosebit de grave. Potrivit Fanatik însă, Becali vede partea plină a paharului, rezumând totul la câștigul financiar pe care îl preconizează pentru România!

Ce a declarat Gigi Becali?

*Evenimentele din Israel… Excluzând faptul că mor oamenii și nu e bine, orice război e în avantajul nostru, al românilor. Și la fotbal, și economic. Nu o să aibă chef de fotbal (n.r. – jucătorii naționalei Israelului, echipă cu care România se bate pentru calificarea la Euro 2024).

*Economic, sunt 500.000 de evrei care o să vină în România. Le e frică. Au bani, au aia… O să cumpere case. Dar nu va dura mult. Evreii conduc lumea și tu te pui să îi ataci pe ei? Le ataci copiii pe acolo? Îi lasă și maximum 5 luni îi va spulbera. Se va alege praful de Fâșia Gaza! Așa văd eu. O să-i spulbere. Miliardele sunt la ei. Conduc lumea! Cum să te iei cu ăia? E ca și cum m-aș bate eu cu Manchester City.

*Și de pandemie v-am zis că e în avantajul nostru. Uite, acum luăm 80 de milioane de euro din PNNR. Și războiul din Ucraina… Au venit americanii, baze americane, au investit bani. Războiul din Israel la fel… Vin aici, se mută aici, vor investi aici. Unde altundeva să vină? Nu există țară mai sigură ca România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite