Becali, luat nemţeşte peste picior: Daum a râs de patronul Stelei în mod subtil. Ce mesaj i-a transmis la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul roş-albaştrilor a spus că, după numirea unui selecţioner străin, mai mulţi stelişti nu vor să mai meargă la prima reprezentativă. Replica lui Christoph Daum a venit astăzi.

Gigi Becali e într-un război deschis cu Răzvan Burleanu şi, pentru a-l lovit pe preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, latifundiarul l-a atacat pe omul adus de şeful FRF: Christoph Daum.

„Păi, e posibil ca jucătorii Stelei să renunţe la echipa naţională. Care e problema? Din ce am auzit, am înţeles că se retrag. Cel puţin doi vor să facă asta, că zic că nu se înţeleg cu antrenorul străin şi că n-ar vrea să meargă“, a afirmat Becali, acum câteva zile, la Digi Sport.

Invitat, joi, la acelaşi post de televiziune, Christoph Daum l-a ironizat pe finanţatorul Stelei.

„Jucătorii aceştia ar trebui să nu plece niciodată din România, fiindcă, dacă merg în străinătate, vor da de străini. Dacă le e frică, să rămână aici, să nu plece. Dacă vor avea ofertă de la Real Madrid, s-o refuze pentru că ar avea antrenor străin. Becali ar trebui să spună că nu transferă niciun jucător la Real Madrid pentru că antrenorul de acolo, Zinedine Zidane, nu vorbeşte, din păcate, româna“, a spus noul selecţioner.

Întrebat dacă, totuşi, nu se teme că steliştii vor boicota naţionala, neamţul i-a oferit un răspuns tranşant moderatorului: „Să vă dau un exemplu: sunteţi foarte important aici (n.r. – la Digi Sport), faceţi o muncă fantastică. Mâine, vă îmbolnăviţi şi nu mai puteţi. Credeţi că televiziunea se va opri? Sigur că nu, mereu va fi cineva în spatele dumneavoastră care va avea şansa şi va vrea să profite.

Ce e garantată în viaţă e schimbarea. Schimbarea e garantată şi nu mi-e frică. Uneori, pierzi jucători din cauza accidentărilor. OK, îi poţi pierde şi din cauza problemelor psihologice, nu ştiu. Şi tot trebuie să jucăm şi să câştigăm. Pentru mine, e foarte bine dacă pot avea cei mai buni jucători şi să se şi identifice cu echipa naţională. Dar, pe de altă parte, accept orice decizie a lui Gigi Becali sau a jucătorilor, trebuie s-o respectăm“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite