Bayern Munchen remiză cu Real Madrid scor 2-2, în semifinalele Ligii Campionilor

0
Publicat:

Bayern Munchen a terminat la egalitate meciul cu Real Madrid, 2-2 (0-1), pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, scrie AGERPRES.

Bayern Munchen - Real Madrid FOTO: Facebook/fcbayern.en
Bayern Munchen - Real Madrid FOTO: Facebook/fcbayern.en

Golurile Bayern au fost marcate de Leroy Sane (53) şi Harry Kane (57 - penalty), în timp ce pentru Real a punctat Vinicius Junior (24, 83 - penalty).

Bavarezii au dominat categoric primele 20 de minute ale partidei, având ocazii bune prin Sane (1), al cărui şut a fost respins de Lunin, Kane (6), a cărui reluare nu i-a dat mari emoţii portarului ucrainean, şi din nou prin Sane (7), care a fost imprecis dintr-o poziţie incomodă în careu.

Pe acest fond, Real Madrid a înscris la prima sa acţiune mai serioasă, prin Vinicius (24), lansat de Kroos pe centru. Brazilianul a marcat astfel pentru al treilea sezon succesiv în semifinalele Champions League.

Echipa pregătită de Thomas Tuchel a avut o şansă să egaleze în finalul primei reprize, dar Harry Kane a trimis pe lângă poartă din lovitură liberă de la marginea careului (42).

Madrilenii au fost aproape de a-şi dubla avantajul după pauză, însă Neuer a salvat situația la şutul compatriotului Toni Kroos (51).

Bayern a restabilit egalitatea prin Sane (53), care a pătruns în careu şi a şutat la colţul scurt. Pentru internaţionalul german a fost primul gol din octombrie.

Situația a continuat în favoarea gazdelor iar Musiala a obţinut un penalty, după ce a fost faultat în careu de Lucas Vazquez, iar Harry Kane a transformat impecabil (57).

Atacantul a ratat însă o bună ocazie (66), şutul său din careu fiind deviat de Rudiger, iar la cornerul care a urmat celălalt englez al lui Bayern, Dier, a reluat cu capul, însă pe direcţia portarului Lunin (67).

Real Madrid a avut o șansă bună de gol prin Vinicius Junior (79), însă brazilianul, lansat de Modric, nu l-a putut înfrânge pe Neuer cu un şut din unghi.

„Los Blancos” au egalat din penalty (83), prin Vinicius Junior, după ce sud-coreeanul Kim l-a faultat pe Rodrygo.

Bayern are opt meciuri consecutive fără victorie în faţa lui Real Madrid. Bavarezii au marcat în 50 din ultimele lor 52 de partide jucate acasă în Champions League.

Antrenorul ibericilor, Carlo Ancelotti, l-a egalat pe Pep Guardiola, cu 10 semifinale de Champions League ca antrenor (record). Ancelotti a fost antrenor pentru Bayern timp de 15 luni, fiind demis în 2017.

Meciul retur va avea loc în data de 8 mai, pe Stadionul „Santiago Bernabeu”.

Pe Allianz Arena, în faţa a 75.000 de spectatori, au evoluat echipele:

Bayern Munchen: Neuer (căpitan) - Kimmich, Kim, Dier, Mazraoui - Laimer, Goretzka (R. Guerreiro 46) - L. Sane (A. Davies, 87),Thomas Muller (Gnabry, 80), Musiala - Kane.

Antrenor: Thomas Tuchel.

Real Madrid: Lunin - Lucas Vazquez, Rudiger, Nacho Fernandez (căpitan; Camavinga, 65), F. Mendy - F. Valverde, Tchouaméni, Kroos (B. Diaz, 76) - Bellingham (Modric 75) - Rodrygo (Joselu, 87), Vinicius Junior.

Antrenor: Carlo Ancelotti.

Arbitru: Clement Turpin (Franţa).

Cartonaşe galbene: Mazraoui (43), Kroos (64), Kim (82), Lucas Vazquez (90+1).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite