Bătaie în tribune la Andorra - România. Suporterii „tricolorilor” s-au făcut din nou de râs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a debutat în grupa preliminară pentru Euro 2024 în Andorra și a avut parte de o susținere masivă din partea suporterilor. Din cei 3.000 de spectatori prezenți la meci, jumătate au fost fanii ”tricolorilor”.

Însă o parte a acestora s-a dat din nou în stambă în primele minutele ale meciului, după ce s-au bătut între ei în peluză, dar și cu stewarzii veniți să refacă ordinea. Scandalul a izbucnit în sectorul ocupat de facțiunea „Uniți sub tricolor”, cei care în debutul partidei aprinseseră mai multe torțe.

Mai multe persoane au fost reținute și scoase din sector. Ceilalți români veniți să susțină naționala și să se bucure de fotbal au taxat imediat conflictul, scandând: „Rușine să vă fie!”.

”Uniți sub tricolor” creează mereu scandaluri la meciurile naționalei. Foto Facebook
”Uniți sub tricolor” creează mereu scandaluri la meciurile naționalei. Foto Facebook

„Uniți sub tricolor” a provocat haos și la ultimul meci oficial al României, în septembrie 2022, la victoria 4-1 cu Bosnia. Atunci s-au luat la bătaie cu suporterii adverși. Grupul este format din ultrași și e responsabil pentru mai multe amenzi primite de FRF din cauza comportamentului xenofob, al torțelor și al scandărilor grupării.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite