BASCHET Steaua vs. Asesoft, derbiul Ligii Naţionale, se joacă sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua CSM Exim Bank îşi dispută cel de-al doilea meci de acasă în sezonul curent sâmbătă, împotriva celor de la Asesoft Ploieşti. Cu intrare liberă, partida se joacă în Sala Mihai Viteazul, din Bucureşti, începând cu ora 20.30 şi va fi televizată de Digi Sport.

Ambele formaţii sunt neînvinse în campionat, Steaua având un meci mai puţin disputat. Cu o echipă refăcută în întregime, în care din sezonul trecut au rămas doar jucătorii români Adrian Tudor şi Mihai Paul, „militarii“ au început campionatul cu victorii în deplasare la Timişoara (85-75) şi Cluj (99-70). Unul dintre jucătorii de bază ai Stelei, americanul Bill Amis a prefaţat întâlnirea cu ploieştenii: 

„Sâmbătă va fi un meci greu, al orgoliilor şi cu multă încărcătură emoţională pentru suporterii ambelor echipe. Vrem să învingem, iar pentru asta avem nevoie de curaj, ambiţie, seriozitate şi concentrare, mai ales că vom juca acasă. Vom întâlni o echipă puternică, bine sudată, formată din jucători foarte valoroşi“, a declarat jucătorul care a mai evoluat în Statele Unite ale Americii, Cipru şi Estonia.

BASCHET Steaua s-a calificat în turul doi al Cupei României, după un meci decis în cea de-a doua repriză de prelungiri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite