BASCHET Steaua continuă seria victoriilor, după ce a învins Gaz Metan. Marian Drăgulescu, invitat de onoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua CSM EximBank a învins Gaz Metan Mediaş, în partida disputată luni şi încheiată 80-55. Roş-albaştrii au acum patru victorii consecutive în Liga Naţională de Baschet, depăşindu-şi seria de succese de la începutul sezonului (trei reuşite la rând).

Partida restantă, contând pentru etapa a 16-a, a fost la discreţia steliştilor, care au condus şi la peste 30 de puncte diferenţă în debutul sfertului al patrulea, în timp ce oaspeţii nu s-au aflat niciodată în avantaj pe tabelă. Cu toate că nu au avut o seară prea bună la aruncările de la mare distanţă, Steaua a punctat din interior – 34 de puncte din zona de trei secunde – şi de la linia de aruncări libere, acolo unde a înregistrat un procentaj de 85 la sută (23/27).

Garry Gallimore, cu 17 puncte şi Robert Nyakundi cu 16 puncte au fost principalii marcatori pentru Steaua, în timp ce Greg Mangano a dominat în defensivă, cu şapte recuperări, două intercepţii şi un capac, alături de şase puncte marcate.
Ceilalţi realizatori ai Stelei au fost: Miljan Pavkovic – 9 puncte, 4 pase decisive, Mihai Paul – 8 puncte, 2 pase decisive, 2 intercepţii, Virgil Stănescu – 6 puncte, 4 recuperări, Adi Tudor – 4 puncte, Szabolcs Santa – 4 puncte şi Ivan Bosnjak – 3 puncte. Pentru roş-albaştri au mai evoluat Ionel Dodoc şi Radu Paliciuc.

Marian Drăgulescu, invitat special

image

Multiplu campion mondial la gimnastică, Marian Drăgulescu a intrat recent în galeria marilor personalităţi din sport cărora echipa de baschet Steaua CSM EximBank le-a încredinţat titlul onorific de „Patron la Steaua“. Astfel, precum campioana olimpică la înot Camelia Potec, campionul mondial la box Mihai Leu, vicecampioana olimpică Ana Maria Brânză sau fosta mare jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir, a venit rândul gimnastului să dea lovitura de start într-un meci oficial al steliştilor. La finalul partidei, Marian Drăgulescu a mers în vestiarul jucătorilor şi s-a bucurat alături de ei de victorie. Drăgulescu va participa în aceste zile şi la un antrenament deschis al steliştilor.  

Steaua se află în acest moment pe locul 9, cu 12 victorii şi 10 înfrângeri, la egalitate cu Energia Rovinari şi BCM Piteşti, aceste ultime două echipe deţinând însă avantajul în faţa Stelei în urma rezultatelor înregistrate în meciurile directe. Sâmbătă, 15 martie, Steaua CSM EximBank va întâlni CSM Oradea, de la ora 17:00, în Sala Mihai Viteazul din Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite