Ballkani - CFR Cluj, Conference League: Rezultat rușinos pentru campioana României în Kosovo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a smuls in extremis un egal pe terenul necunoscutei Ballkani. Chiar dacă nu a fost o înfrângere, rezultatul este o nouă pată pe obrazul fotbalului românesc. Pentru că gazdele au dominat copios campioana României, care a reacționat, norocos, abia în ultimul minut.

Dan Petrescu, imaginea deznădejdii pentru CFR Cluj. Foto Sportpictures
Dan Petrescu, imaginea deznădejdii pentru CFR Cluj. Foto Sportpictures

Statisticile spun totul. Campioana României a fost dominată incredibil în prima repriză a partidei de la Priștina: 70% posesie pentru gazde, ceea ce s-ar traduce prin faptul că ai noștri nu prea au atins mingea. 

Toată lumea spera ca echipa lui Dan Petrescu să se trezească, măcar după pauză, însă clujenii au continuat somnul. Iar Ballkani a punctat nu numai la impresia artistică, ci și pe tabelă. Armend Thaci a deschis scorul în minutul 62, cu un șut violent din unghi.

Petrescu a reacționat, l-a trimis în teren pe Petrila, incert înaintea jocului. Egalarea a venit nesperat, în primul minut adițional. Fundașul central Yuri a înscris direct din pasa lui Scuffet, profitând de o ieșire harzardată a portarului advers și de ciocnirea cu un coechipier.

1-1, primul punct în grupa G din Conference League, însă viitorul nu sună bine pentru campioana României. Următorii adversari ai clujenilor, cehii de la Slavia Praga, precum și turcii de la Sivasspor, nume mai mari decât Ballkani, probabil pe îi vor jumuli de vii pe puișorii lui Petrescu, dacă aceștia se vor prezenta la fel de lamentabil.

Programul CFR Cluj în Conference League

  • Runda 1: 8 septembrie, Ballkani – CFR Cluj 1-1
  • Runda 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj – Sivasspor
  • Runda 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga – CFR Cluj
  • Runda 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj – Slavia Praga
  • Runda 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor – CFR Cluj
  • Runda 6: 3 noiembrie, 19:45: CFR Cluj – Ballkani
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite