Australian Open 2015. Bouchard n-a auzit de Begu: „Nici nu ştiam cu cine joc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numărul 7, a declarat că nu o cunoaşte prea bine pe Irina-Camelia Begu, precizând că nici măcar nu ştia că românca a câştigat meciul cu Carina Witthoeft (Germania).

Întrebată când de bine o cunoaşte pe viitoarea sa adversară, Bouchard a răspuns: "Nu prea bine. Nici măcar nu ştiam că a câştigat. Voi discuta puţin cu antrenorul meu, dar voi lucra mâine la antrenament. Voi lucra asupra jocului meu. Fiecare jucător de aici este foarte bun, pentru că e turul patru al unui turneu de Grand Slam. Împotriva oricui aş juca, ar fi foarte dificil. Voi fi pregătită pentru o bătălie, voi încerca să îmi fac jocul şi să mă simt bine".

Eugenie Bouchard s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open, după ce a trecut cu scorul de 7-5, 6-0 de franţuzoaica Caroline Garcia, locul 36 WTA, în timp ce Begu a trecut cu un dublu 6-4 de Carina Withoeft (Germania), locul 104 WTA.

Cele două sportive nu s-au mai întâlnit până în prezent în circuitul WTA.

Eugenie Bouchard, care pe 25 februarie va împlini 21 de ani, a fost semifinalistă la ediţia de anul trecut a competiţiei australiene, când s-a aflat la prima participare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite