Au început Europenele de gimnastică. Ce loc ocupă în calificări Laura Jurca după ce a evoluat la sol şi la sărituri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantele României la Campionatele Europene de gimnastică de la Montpellier, Diana Bulimar, Laura Jurca, Andreea Iridon şi Andreea Munteanu, au intrat astăzi în focul calificărilor.

Diana Bulimar şi Laura Jurca concurează la individual compus, Andreea Iridon va evolua la paralele şi bârnă, iar Andreea Munteanu la bârnă şi la sol.

Până acum, Laura Jurca ocupă locul trei, după ce a evoluat la două aparate. Aceasta are un punctaj de 28,066 puncte, ea obţinând 13,666 la sol (cu un exerciţiu cu dificultate 5,5) şi 14,400 la sărituri (cu un exerciţiu cu dificultate 5,8). În faţa româncei se află Downie (28,899) şi Fasana (28,433).

Octavian Bellu, antrenorul coordonator al lotului olimpic de gimnastică, a declarat pe site-ul suntemcuvoi.ro că lotul trece printr-o perioadă de tranziţie, dar că fiecare componentă a lui are ca obiectiv cucerirea unei medalii.  “Lotul feminin este într-o perioada de tranziţie. Avem două fete care au 18-19 ani, Larisa Iordache şi Diana Bulimar. Ele sunt deja sunt veterane la vârsta asta, iar restul copiilor nu s-au remarcat în partea de performanţă a senioarelor. Unele sunt venite anul trecut, altele chiar anul acesta”, a spus Bellu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite