Atac dezgustător al lui Ionuţ Chirilă la adresa lui Cornel Dinu: îl acuză de moartea lui Hîldan, spune că are costume furate şi că a intrat în coma alcoolică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Chirilă
Ionuţ Chirilă

Antrenorul Concordiei Chiajna, poreclit „Fabio Capello“ de Ioan Becali, din cauza comportamentului său de om scăpat de sub control, a arătat că Giovanni a avut dreptate, atunci când l-a inclus în categoria „nebunilor din fotbalul românesc, însă nebuni fără ghilimele“.

Ionuţ Chirilă a pierdut contactul cu realitate, de când a ajuns în Liga I cu Concordia Chiajna. După ce a susţinut că vorbeşte cu Arsene Wenger despre transferul unor jucători de la Chiajna la Arsenal (!!!), acum tehnicianul ilfovenilor a avut o ieşire jenantă la adresa lui Cornel Dinu.

Totul a pornit după meciul în care Dinamo a învins Concordia Chiajna cu 2-1, după cum „Adevărul“ a scris aici. Dacă, iniţial, a spus că nu va da în oameni căzuţi, aluzie la Dinu, azi, Chirilă s-a dezlănţuit, sunând el la gsp.ro pentru a se descărca!

Ce a spus?

„În mod normal, acestui personaj senil din fotbalul românesc n-ar trebui să-i răspund, dar sunt câteva lucruri care trebuie spuse despre el, de-asta v-am sunat“, şi-a început Chirilă discursul.

A urmat o serie de acuze şi jigniri şocante chiar şi pentru fotbalul românesc:

*Cine vorbeşte despre mine? Acest Don Quijote al fotbalului românesc, care de 7-8 ani vorbeşte doar de Imperiul Bizantin, de balcanisme şi de domnitorii Ţării Româneşti, dar care de fapt nu e altceva decât parte integrantă din dezastrul în care a ajuns Dinamo.

*Cine vorbeşte despre mine? O nulitate care are performanţe, între ghilimele, demne de Guinness Book. Păi, nici în Papua Noua Guinee, într-un meci disputat între băştinaşi, cu porţi făcute din palmieri, nu poţi să iei 5 goluri în 18-20 de minute, aşa cum s-a întâmplat în Dinamo - Foresta cu el antrenor. Nu vreau să reamintesc de acel 2-5 de la Kosice, cu echipa naţională, în care spectatorii români strigau ironic «lăsaţi-i p-ăştia în 7, ca să ne dea şi golul 6».

*Cine e acest Dinu? Cel care l-a dat afară de la Dinamo pe Paul Codrea, pe care eu îl adusesem pe 6.000 de dolari şi despre care el a spus că nu există ca fotbalist, dar Dinamo l-a vândut la Genoa pe 3 milioane de dolari.

*Cine e acest Dinu? Cel care a spus despre Mutu că nu va fi niciodată fotbalist, pentru ca apoi Inter Milano să-l cumpere de la Dinamo. Cine e acest Dinu? Cel care l-a aruncat de la Dinamo la UTA pe Florentin Petre, spunând că n-are nevoie de un pitic, ci de un sârb de 1,85 metri.

*Diferenţa dintre mine şi Cornel Dinu e că el a mâncat banii clubului Dinamo, în timp ce eu am produs bani pentru clubul Dinamo. Tararache a fost vândut pe 2,4 milioane de dolari la Grasshoppers în 1996, transfer care a salvat clubul de la faliment în cea mai neagră perioadă financiară din istoria lui Dinamo. Această nulitate a fotbalului românesc a fost plătită ani la rândul din bani pe care eu i-am produs pentru Dinamo.

*Acest personaj macabru nu e străin nici de moartea lui Cătălin Hîldan! Cum se face că timp de 8 ani, cât timp eu am lucrat cu acea generaţie formidabilă, jucătorii n-au avut nici măcar o răceală şi toate testele de la INMS, făcute din 6 în 6 luni, ieşeau perfect, apoi, după ce au ajuns pe mâna lui Dinu la echipa mare au început să moară sau să se infecteze cu virusul Hepatic C?

*Diferenţa dintre mine şi Dinu e că eu am un magazin superb la Monte Carlo, în timp ce el se îmbrăca doar cu costume furate, trimise de prietenii lui de la Roma.

*Acest personaj odios din fotbalul românesc se autointitulează simbol al lui Dinamo, de parcă Pârcălab, Dumitrache, Hîldan, care au murit la propriu şi la figurat pentru Dinamo, n-ar însemna nimic. N-a făcut nimic altceva decât să lovească în toţi oamenii lui Mircea Lucescu. De ce? Din ură şi dintr-o invidie imensă, pe care i le poartă lui Lucescu. Poate lumea nu ştie, dar când nea Mircea a fost instalat antrenor principal la Inter Milano, Dinu a intrat în comă alcoolică, din care n-a mai ieşit timp de 3 zile.

*Tot timpul, Dinu a influenţat numirea unor antrenori de carton la Dinamo, pe care să-i conducă din spate. Aşa s-a întâmplat şi în 2011, când eu am fost blocat, pentru ca apoi, Dinamo, deşi a avut un avans şi de 8 puncte în clasament, să piardă un titlu care era foarte la îndemână pentru că nicio contracandidată nu emitea, ca valoare, pretenţii la primul loc.

*Cam atât am avut să-i spun acestui personaj abject din fotbalul românesc, căruia îi mai transmit doar atât: el continuă să moară, în timp ce eu continui să trăiesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite