Astra - Viitorul 2-0: 1 pauză, 1 final, Şumudică e number 1. Giurgiuvenii, miza pe titlu şi fără expertul lor în pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Galeria liderului a afişat un banner simpatic pentru a-l suţine pe tehnicianul suspendat al Astrei: „X pauză, 1 final, Şumudică e number 1“. În realitate însă, partida cu trupa lui Hagi a fost mai uşoară.

Astra a condus chiar la pauză, după ce Găman a marcat cu capul din corner (35). Cu Şumudică în loja arenei, gazdele au cedat posesia după pauză, ceea ce s-a dovedit a fi o decizie inspirată.

Chiar dacă a „confiscat“ balonul, Viitorul lui Hagi n-a ştiut ce să facă. Cu „dirijorul“ Florin Cernat accidentat şi absent, Ianis Hagi ar fi trebuit să fie „creierul“ echipei, însă s-a dovedit a fi prea crud pentru acest rol la 17 ani. Fiul „Regelui“ a reuşit o singură pasă de excepţie pentru Chiţu, iar acesta a lovit bara, după ce driblase şi portarul, ajungând însă paralel cu poarta, în lateral.

Atât a reuşit Viitorul într-o repriză întreagă, spre dezamăgirea lui Hagi, care s-a arătat, în multe momente, scârbit pe margine. Pe fondul lipsei de idei din partea oaspeţilor, Astra a lovit pe contraatac şi a rezolvat meciul. Daniel Niculae l-a servit pe Denis Alibec, iar acesta l-a învins pe Tordai cu un şut pe jos, în diagonală (87).

Astra a tranşat prima partidă din play-off şi mai are nouă „finale“ în lupta pentru titlu. Giurgiuvenii sunt pe primul loc cu 29 de puncte, iar podiumul e completat de Dinamo (24 de puncte) şi de Pandurii (24 de puncte).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite