Astra-Omonia 1-1 / Daniel Isăilă: „E un rezultat nedrept”. Dinu Gheorghe, preşedinte Astra: „Fotbalul ne-a pedepsit. Am luat nepermis de uşor gol!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul manşei tur a meciului Astra-Omonia, partidă care contează pentru turul doi preliminar din Europa League, oficialii giurgiuvenilor au fost foarte dezamăgiţi, aruncând vina pe ghinion pentru remiza obţinută de Astra pe Arena Naţională împotriva ciprioţilor.

Daniel Isăilă: "Un rezultat nedrept, chiar dacă în repriza a doua am avut o cădere. Ei au avut o ocazie şi au marcat. Au mai multă experienţă decât noi în cupele europene şi au profitat de acest lucru. Trebuie să ridicăm capul din pământ şi să mergem acolo să ne jucăm şansa.
Debutul de campionat este întotdeauna dificil, noi avem un avantaj pentru că am jucat deja trei meciuri oficiale până acum", a declarat Isăilă la Digi Sport.

Budescu: "Trebuie să remediem situaţia la Nicosia, trebuie să câştigăm cu orice preţ. S-a văzut că ei au mai multă experienţă în cupele europene. Vom da totul să ne calificăm în turul trei. În prima repriză am jucat foarte bine, dar în partea a doua am avut o cădere."

Gică Hagi: "Astra a jucat foarte bine în prima repriză. Omonia e un adversar foarte bun, a echilibrat bine partida în repriza a doua. Şansele sunt 50-50 în retur, Astra va marca sigur şi în deplasare. Sper să se califice toate cele patru echipe în turul al treilea preliminar, pentru că România are nevoie de puncte în clasamentul coeficienţilor", a spus Hagi la Digi Sport.

Dinu Gheorghe: "Puteam să facem 2-0 de mai multe ori, fotbalul ne-a pedepsit. La un asemenea nivel nu poţi să ratezi 3-4 ocazii clare. Golul l-am luat nepermis de uşor. Acum ne cunoaştem mai bine adversarul, mergem la Nicosia să jucăm fotbal. Ei au doi trei jucători de mare calitate, dar pentru noi nu e nimic pierdut deocamdată. Avem şansa a doua acolo, dar vom încerca să ne calificăm. Am ieşit şifonaţi rău din acest joc. Numeric avem un lot subţire, vom mai lua câţiva jucători", a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite