Aşteptările pe care le are Flavius Stoican de la Dinamo, în campionatul intern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo FOTO libertatea.ro
Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo FOTO libertatea.ro

Flavius Stoican a susţinut vineri o conferinţă de presă în care a vorbit despre debutul său în Liga I, pe banca tehnică a echipei Dinamo. Alb-roşii vor întâlni duminică Oţelul Galaţi, în deplasare. Partida se va disputa începând cu ora 21.30, fiind televizată de DigiSport1.

„Eu sunt un tip realist, dacă vom merita să luăm toate cele trei puncte, atunci m-ar nemulţumi un rezultat de egalitate. Dar dacă meciul ar fi de care pe care m-aş mulţumi şi cu un egal. Eu însă îi doresc din tot sufletul victoria. Nu-l cunosc pe Badea ca antrenor, l-am avut însă coleg. Ştiu că e un tip care se documentează şi îşi doreşte la fel de mult ca mine să câştige. Nu mă deranjează discuţiile pe tema postului pe care îl ocup. Atâta timp cât eu ştiu că îmi fac munca pe care o cere acest serviciu, nu mă deranjează. Eu sunt conştient că dacă echipa merge bine, calea mea în antrenorat la Dinamo va fi mai lungă.

Din punctul meu de vedere jucătorii au calitate, au dorinţă, important e să le revină şi moralul. Asta se va întâmpla atunci când vom avea rezultate sau atitudine, îmi doresc ca oamenii să-i aplaude la finalul unui meci, indiferent de rezultat. La prima echipă nu vor mai veni jucători, dar la Dinamo 2, există posibilitatea asta. Orice jucător despre care avem referinţe bune, trebuie să vedem în ce stadiu se află. Avem un lot de jucători tineri, în care eu cred“, a declarat Flavius Stoican.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite