Arsenal are echipament ecologic: roz și mov sunt culorile pe care le vor purta "tunarii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Official website of Arsenal | Jucătorii englezi vor purta echipament ecologic
Official website of Arsenal | Jucătorii englezi vor purta echipament ecologic

Arsenal intră în rândul echipelor care poartă echipamente ecologice, provenite din materiale reciclate.

Arsenal și-a prezentat echipamentul oficial pentru următorul sezon, scrie DailyMail. Fabricat de Nike, costurile lui sunt reduse cu 30% față de tradiționalul polyester folosit ca material principal.

În timp ce inițiativa celor de la Arsenal e demnă de lăudat, pentru că protejează mediul înconjurător, reacție publicului față de culorile alese rămâne de văzut. Mov și negru e combinația de culori pentru jucătorii de câmp, pe când portarul este îmbrăcat în roz aprins.

arsenal

În urmă cu doi ani, Celtic devenea primul club din Scoția care juca în tricouri din plastic reciclat. Materialul obținut era un fel de polyester și echipamentul reducea consumul energetic.

Printre echipele care au folosit echipamente provenite din materiale reciclabile se numără: Manchester United, Arsenal, Inter Milano și Barcelona. Avantajul principal pe care jucătorii îl resimt la purtarea echipmanetului ecologic este faptul că tricourile sunt mult mai ventilate decât cele clasice.

În România, Steaua este singura echipă care are echipament ecologic. Începând cu 2011, roș-albaștrii au purtat ultimele descoperiri făcute de Nike.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite