Arlauskis, răsplătit pentru prestaţiile sale la Steaua: ce distincţie a primit portarul lituanian şi ce a făcut cu banii primiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 2011 şi 2014, goalkeeper-ul de 27 de ani a bifat cinci meciuri în campionatul Rusiei, la Rubin Kazan. Venirea la Steaua i-a oferit şansa de a-şi relansa cariera.

România e ţara în care Giedrius Arlauskis se simte cel mai bine ca fotbalist. La prima sa aventura aici, a câştigat campionatul cu Unirea Urziceni şi a jucat în grupele Ligii Campionilor. La revenirea în Liga I, „Arla“ a devenit unul dintre cei mai buni oameni ai Stelei.

Răsplata pentru prestaţiile reuşite în prima jumătate a sezonului a venit joi, atunci când goalkeeper-ul roş-albaştrilor a fost ales cel mai bun fotbalist lituanian al anului. Potrivit Digi Sport, Arlauskis a primit şi un premiu de 1.200 de euro pentru titlul de „Jucătorul anului“, sumă pe care a donat-o unor cluburi de copii din Vilnius. 

Ce a spus?

„Acum o jumătate de an, eram practic şomer. A fost o perioadă dificilă. Nu mă aşteptam să reuşesc atât de repede, să ajung într-o formă fizică bună şi să câştig premii. Nu-mi place deloc să renunţ la jumătatea drumului. Dorinţa mea e să termin sezonul în România şi să ajut clubul să câştige titluri. La vară, voi vedea ce soluţii sunt, dar e posibil să semnez un contract şi acum. Nu pot să spun care sunt cluburile care mă vor, e treaba agentului meu“, a declarat Arlauskis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite