Arlauskis ar putea semna cu o echipă din Italia, dar să joace în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub contract cu Steaua doar până la finalul acestui sezon, lituanianul ar putea semna cu o echipă din Italia, dar nu cu Fiorentina, una dintre grupările cu care a purtat negocieri în ultima perioadă.

Potrivit site-ului Tuttomercatoweb, Arlauskis, unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei, dar căruia îi expiră contractul la finalul sezonului, e foarte aproape de o înţelegere cu Udinese. 

Italienii scriu că portarul lituanian va semna în vară, pentru patru ani, cu Udinese (echipă aflată acum pe locul 13 în Italia), dar că va ajunge, într-o primă fază, sub formă de împrumut, la Watford, grupare din liga secundă engleză. 

Ambele echipe sunt deţinute de acelaşi patron, italianul Giampaolo Pozzo, care e şi proprietarul spaniolilor de la Granada. 

Ieri, Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, anunţa că se mai poartă încă negocieri cu Arlauskis, pentru prelungirea contractului. În schimb, Latovlevici va pleca sigur în vară, de la Steaua, la expirarea înţelegerii cu roş-albaştrii. În această perioadă de transferuri, Steaua s-a mai despărţit de Sânmărtean şi Szukala, iar Keşeru a fost foarte aproape de un contract cu o echipă din Qatar, Al Garafa. 

Citeşte şi 

Ciprian Tătăruşanu, titular, Adi Mutu la antrenamente cu Fiorentina. Vine şi Arlauskis din vară?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite