Antrenorul angajat de Becali, un papiţoi: Cum a fost umilit Bogdan Argeş Vintilă la o emisiune televizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iminenta demitere a lui Reghecampf de la Al-Wasl e o veste proastă pentru Bogdan Argeş Vintilă, cel care, în curând, va face 50 de zile de când a fost instalat la FCSB.

Bilanţul lui Laurenţiu Reghecampf din ultimii ani arată că, cu excepţia mandatelor de la Steaua / FCSB, acesta n-a rezistat nicăieri prea mult. La Al-Hilal, el a fost concediat înainte de a termina sezonul, devenind singurul antrenor român din istoria acestui club saudit care n-a câştigat niciun trofeu!

Acum, iminenta demitere a lui „Reghe“ de la Al-Wasl e o veste proastă pentru Bogdan Argeş Vintilă, cel care, în curând, va face 50 de zile de când a fost instalat la FCSB. Ultima dată când a rămas liber de contract, Reghecampf l-a „lucrat“ pe Mirel Rădoi până i-a luat locul la formaţia finanţată de Gigi Becali.

Al doilea mandat al lui Reghecampf la clubul latifundiarului din Pipera n-a mai produs însă rezultatele din perioada 2012-2014. Dacă în primul său mandat, tehnicianul a cucerit două titluri şi o Supercupă, la revenirea pe bancă, el a dezamăgit, câştigând doar un trofeu nesemnificativ, Cupa Ligii. 

Întrebat despre o posibilă revenire a lui Reghecampf la FCSB, Gigi Becali a respins categoric această variantă. „Avem un antrenor, care e acolo, habar n-am de Reghe. Acum aud prima dată. Ce, dăm afară, aşa, antrenorul că vine Reghe? Nu pot! E prietenul meu, dar nu dăm antrenorul afară că vine Reghe. Aaa, pe viitor, să aştepte ca Vintilă să fie pe locul doi. Dar dacă Vintilă ia campionatul, acolo moare, la FCSB“, a spus Becali la Pro X.

S-a eliberat şi Dică!

Nu doar Reghecampf va fi, în curând, o ameninţare pentru postul lui Vintilă la FCSB. După etapa de weekend din liga a doua, şi Nicolae Dică a devenit liber de contract. FC Argeş a renunţat la serviciile sale, după ce echipa, care trebuia să se lupte pentru promovare, a avut un start slab de sezon în liga secundă: cinci victorii, un egal şi patru înfrângeri în primele zece etape. Dică a mai fost şi el la FCSB şi, la startul acestui sezon, Gigi Becali i-a propus, la un moment dat, să revină la club.

Dacă Becali reuşeşte, cumva, să-l aducă înapoi pe Reghecampf, păi, ăla e antrenor, nu papiţoi! Deci, dacă vine el, jucătorii ăştia tineri vor fi puşi la muncă şi atunci vor fi mai buni. Basarab Panduru la Telekom Sport  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite